Keppek's werkwijze

Keppek werkt volgens het principe van een "gesloten" kantoor. Wat betekent dit concreet voor u als mede-eigenaar?

Ons team is altijd telefonisch of via e-mail beschikbaar tijdens de kantooruren. Wenst u een gesprek bij ons op kantoor? Maak dan een afspraak via de knop.

Waarom werkt Keppek op deze manier? We willen de tijd hebben om iedere mede-eigenaar op een correcte en uitgebreide manier te woord te staan. Vaak zijn we ook op plaatsbezoek in onze VME's voor interventie's, controles, ... Zo is het kantoor niet altijd fysiek bemand.

Wat met een dringende probleem na de kantooruren?

Bij dringende problemen zoals vb. een waterlek, geen elektriciteit, brand,... Belt u naar ons algemeen nummer en spreek je uw boodschap in. Iedere medewerker van ons ontvangt deze urgente melding en we nemen spoedig contact met u op!

Kantoor

Zeedijk 214 bus 4
8370 Blankenberge

Telefoon

050 415 333
Syndic: Optie 2

E-mail

Mede-eigenaars: syndic@keppek.be
Leveranciers: info@keppek.be

Onze openingsuren

Heb jij een vraag voor ons? Of wil je meer weten over ons? Laat dan je bericht achter op onderstaand formulier!
WEEKDAG
VOORMIDDAG
Maandag
9:00 - 12:30
Dinsdag
9:00 - 12:30
Woensdag
9:00 - 12:30
Donderdag
9:00 - 12:30
Vrijdag
9:00 - 12:30
Zaterdag
9:00 - 12:30
Zondag
GESLOTEN
NAMIDDAG
14:00 - 18:00
14:00 - 18:00
Op afspraak
14:00 - 18:00
14:00 - 18:00
Op afspraak
GESLOTEN

Contacteer ons

Vul hieronder je gegevens en je vraag in! We contacteren je dan zo spoedig mogelijk.

Contacteer ons

Heb jij een vraag voor ons? Of wil je meer weten over ons? Laat dan je bericht achter op onderstaand formulier!

Kantoor

Zeedijk 214 bus 4
8370 Blankenberge

Telefoon

050 415 333
Syndic: Optie 2

E-mail

Mede-eigenaars: syndic@keppek.be
Leveranciers: info@keppek.be

Juridische bijstand.

Een extra dienst waarop je bij ons altijd kan rekenen, is onze juridische bijstand. Vraag gerust naar een afspraak op kantoor, dan maken we de nodige tijd voor je vrij.

Juristen in ons team

Ons team bestaat uit een bedrijfsjurist, gespecialiseerd in mede-eigendom. Keppek staat je graag bij voor het nodige juridisch advies en beantwoordt jouw vragen in klare taal.

Uitgebreide kennis

Dankzij de uitgebreide kennis & ervaring, wordt voor een oplossing gezorgd voor uw mede-eigendom.

Advies op maat

Is er een burengeschil, heb je vragen over mede-eigendom of wil je graag advies over de juiste stappen die je moet ondernemen bij betwistingen? Ons team helpt je graag verder.

Verkoop & verhuur

Je wilt je eigendom verkopen of verhuren. Waar moet je op letten? Wat zijn de juridische valkuilen? Advies nodig over contracten? Contacteer ons gerust.

Technisch beheer.

Uw gebouw heeft onderhoud nodig. Niet alleen kleine herstellingen maar naar verloop van tijd kunnen grote herstellingen noodzakelijk zijn. Als syndicus en in samenspraak met de raad of de eigenaars wordt nagegaan welke werken uitgevoerd dienen te worden. Een planning en een kostenberekening worden voor grote werken steeds opgemaakt. Keppek houdt steeds rekening met de wensen van de eigenaars.

Uitgebreide kennis

Wat ons uniek maakt, is dat we zelf beschikken over een ruime technische kennis. Wij zijn zeer flexibel, waardoor wij zelfs na werkuren of in het weekend kleine interventies snel kunnen oplossen.

Nauwe opvolging

Alle werken worden door ons nauw opgevolgd. Heb je vragen of wil je iets melden? We staan tot jouw dienst.

Beste vakmannen

Wij werken samen met een groot netwerk aan goede vakmannen uit jouw buurt. Zo weten wij exact wie we kunnen bellen voor een goede en snelle interventie zodat jij zo weinig mogelijk last ondervindt.

Nazicht installatie

installaties in een residentie dienen worden te onderhouden om grotere kosten te vermijden. Liften, ventilatie, verwarming... dienen allemaal tijdig en grondig gekeurd te worden. Uiteraard volgen we de verplichte keuringen en resultaten grondig op.

Financieel beheer.

U wilt niet te veel betalen. De kosten van uw residentie worden nauwlettend opgevolgd.  Daarom worden facturen steeds grondig gecontroleerd. Correcte prijzen worden onderhandeld. Wanbetalers in uw residentie, worden kordaat aangepakt zodat u hiervoor niet opdraait.

Afrekeningen

Wij zorgen steeds voor ordentelijke & overzichtelijke afrekeningen. Alle kosten zijn onderverdeeld per kostenrubriek zodat je exact weet welk bedrag waarvoor dient.

Verschillende offertes

Zijn er in jouw residentie herstellingen nodig? Wij zorgen steeds voor meerdere offertes, zodat jij kan kiezen voor de beste vakman in de buurt.

Geen financiële verrassing

Je weet met ons altijd wat je mag verwachten. We informeren jou tijdig en bespreken duidelijk op algemene vergaderingen eventuele kosten die op het agenda staan.

100% inzage

Via een beveiligde website heb jij altijd en overal, met jouw persoonlijke inloggegevens, toegang tot alle documenten, facturen van jouw residentie. Ook jouw persoonlijke afrekeningen.

Administratief beheer.

Mede-eigendom heeft zijn specifieke regels en dit brengt heel wat administratie met zich mee. Denk maar aan de algemene vergaderingen, boekhouding, keuringen, contracten, verzekeringen,...Keppek syndicus beheert dit allemaal volgens de laatste wetgeving.

Algemene Vergadering

Jaarlijks houdt Keppek als syndicus de Algemene Vergadering. De agendapunten aangebracht door de eigenaars worden er behandeld. Het zijn de eigenaars die beslissen wat de syndicus dient uit te voeren, rekening houdend met de huidige wetgeving.

Verzekeringen

Een gebouw dient goed verzekerd te zijn. Brand maar ook storm, waterschade. Niet elke polis is hetzelfde. grondige analyse wordt uitgevoerd qua waarborgen en prijs zodat de eigenaars goed geïnformeerd kunnen beslissen. Ook de verschillende aansprakelijkheden van het gebouw en de aangestelden dienen gedekt te zijn.

Boekhouding

Keppek houdt een transparante dubbele boekhouding. Geen geheimen. Alle betalingen, facturen zijn steeds zichtbaar. U krijgt een duidelijke individuele afrekening. Toch nog vragen? De syndicus verduidelijkt graag. Openheid en transparantie is het moto.

Attesten

De installaties dienen goed onderhouden te worden. De nodige attesten voor liften, elektriciteit, stookolietanks, brandbeveiliging, isolatie, gas,... Uw syndicus zorgt voor al de nodige attesten.