Waarom Keppek ?

Wordt goed gezien

Via de meest gereputeerde websites, kranten, maar ook door affiches maken we uw onroerend goed zichtbaar. U mag ervan overtuigd zijn dat uw goed gezien wordt. Echt goed gezien! Indien nodig ook internationaal zodat we u snel kunnen melden, “Goed verkocht! “, “Goed Verhuurd! “ Dit doen we. Vanzelfsprekend!

Juist schatten

Adverteren aan de juiste prijs is heel belangrijk bij het realiseren van een transactie. Een te hoge prijs schrikt kopers af. Prijsdalingen maken dan weer de geïnteresseerden wantrouwig. Men denkt al vlug : “Er is iets mis mee”, “Ze geraken het niet kwijt” of “Het zal nog wel dalen in prijs”. Een correcte schatting is dan ook primordiaal. Doordat we ons dagelijks inzetten, wat betreft vastgoed, kennen we de markt en de “juiste prijs”. Deze dienst is GRATIS! Vanzelfsprekend!

Steeds paraat

U mag ons gerust contacteren buiten de kantooruren. De potentiële kopers of huurders doen dit immers ook. We zijn niet gebonden aan een 9 tot 5 mentaliteit en zondag is geen rustdag. Vanzelfsprekend!

Juridisch geschoold

De wetgever maakt het een eigenaar die wil verkopen of verhuren niet gemakkelijk. Nieuwe wetgevingen, nieuwe regels, nieuwe verplichtingen. Men moet als het ware jurist zijn om zeker te zijn dat alles in orde, volgens de laatste wetgeving, is. Maak u echter geen zorgen. Als jurist volg ik de wetgeving op de voet. Vanzelfsprekend!

Sterke onderhandelingspositie

Door kennis en ervaring staan we sterk bij het onderhandelen. We zijn nuchter door de afstand die we hebben t.o.v uw eigendom. Zo hebben we steeds een klare kijk op de transactie en de mogelijkheden. Vanzelfsprekend!